2014. július 17., csütörtök

23. Fejezet (1. rész)

Titkok

- Hagyj magamra!
Sehun megpróbál letolni magáról, de nem hagyom. Lábaimat megszorítom körülötte, és följebb csúszok az ölében, amitől felnyög.
- Hyeri! – próbál fegyelmezni.
- Ne viselkedj így, csak egy idióta álom volt az egész – elmosolyodok. – Bízom benned, ezért tudom, hogy nem fogsz bántani.
- Ez nem ilyen egyszerű...
- Jól van, akkor mondd, hogy mitől bonyolult. Hallgatlak.
- Talán majd később – megfogja a derekam, és újra megpróbál eltolni, de megkapaszkodok a
nyakába. – Hyeri, hagyj békén, fontos dolgom van! – egyre bosszúsabb.
A mosoly lefagy az arcomról, megszeppenve nézem a dühös tekintetét. Feladom.
- Jól van, akkor magadra hagylak – a hangomban túlságosan érezhető az aggodalom és a csalódottság.
Felkelek Sehun öléből, lassú léptekkel haladok az ajtó felé, remélve, hogy meggondolja magát, és utánam szól, de meg se mukkan. Kinyitom az ajtót, és hátra fordulva vetek rá egy pillantást. Megint a könyvet bújja, ezért magára hagyom.
Mégis mivel tudnám észhez téríteni? Tanácstalanul huppanok le az ülőgarnitúrára, és a dolgozószoba ajtaját bámulom. A tapasztalataim szerint a szex az egyetlen dolog, ami fel tudja vidítani... de most valamiért még ahhoz sincs kedve. Hmm... Mutatóujjammal az államat dörzsölöm, és egy képzeletbeli villanykörte kigyullad a fejem fölött. Felpattanok, sietős léptekkel rohanok fel a lépcsőn, be a szobámba, onnan pedig a gardróbba. Céltudatosan húzom ki az egyik fiókot, és feltúrom a tartalmát.

Na, erre már biztos nem fog nemet mondani. Elégedett vigyorral nézem magam a tükörben. Az élénkvörös és fekete, csipkés fűző valamennyire megemeli a melleimet, és ettől jóval nagyobbnak tűnnek. A csípőmre teszem a kezeim, és oldalra fordulok, hogy jobban szemügyre vegyem magam. Az anyag rám feszül, követi az alakomat, valamennyire még karcsúsít is. A combfix megerősített része is egy vékony, csipkés anyag, de még ettől se tűnik túl harsánynak az egész. Már amennyire "nem túl harsány"-nak lehet nevezni egy szexi fehérneműt. Kissé bizonytalan vagyok, veszek egy mély lélegzetet, és egy kicsit összekócolom a hajam, a szexis kinézet hangsúlyozása miatt. Vetek magamra egy utolsó pillantást a tükörben, és elindulok.
Remegő gyomorral megyek a dolgozószoba ajtajához, a kezem a kilincsre teszem, de képtelen vagyok lenyomni. Mi lesz, ha megint kizavar? Ismét veszek egy nagy levegőt, hogy leküzdjem magamban a bizonytalanságot. Kizárt. Ha kell, egy igazi kurva leszek. Meg tudom tenni. Sehunért.
Megrázom magam, és benyitok. Sehun még mindig a könyvet olvassa, fel se néz az ajtó nyitódó hangjára.
- Sehun – halk, nyugodt hangon szólítom meg.
- Mondtam, hogy – felnéz, és elakad a szava amikor meglát.
Megdöbbent tekintettel néz végig rajtam. Elmosolyodok, és lassú léptekkel sétálok közelebb hozzá. Végig tartjuk a szemkontaktust, megkerülöm az asztalt, és most is magam felé fordítom a széket, majd komótos mozdulatokkal foglalok helyet az ölében.
- Szeretném, ha most velem foglalkoznál – karjait cirógatom az ujjaimmal.
Nem válaszol, a nyakához hajolok, és apró puszikat lehelek a bőrére. Egy jóleső sóhaj hagyja el az ajkait, a fejét hátra dönti. Nyert ügyem van. A csípőmmel vontatott mozgásba kezdek, lassan dörzsölöm magam az ágyékához.
- Ah... – sóhajtja, közben a kezei megpihennek a derekamon.
Hangjától, a sikerélmény mellett még édes bizsergés is eláraszt. Folytatom a kényeztetését, rövid időn belül érzem, hogy a férfiassága egyre keményebb alattam. Végigsimítok a karjain, majd bevezetem a pólója alá a kezem. Hasizma megfeszül az érintésemtől, és azonnal el is tol magától. Értetlenül nézek a szemeibe, arcán vegyes érzelmeket látok.
- Ez most tényleg nem a legjobb alkalom, értsd meg – a hangja feszült, ugyanakkor bocsánatkérő is.
- Sehun... – hirtelen elönt a harag. – Pont erről beszéltem! Te akkor dugsz meg, amikor csak akarsz, de ha én szeretnék veled lenni, akkor így viselkedsz!
- Nem erről van szó...
- De, én pontosan ezt látom!
Leszállok róla, de ő is azonnal feláll, és a csuklóm után kap. Egy pillanat alatt magához ránt, és vadul megcsókol. Próbálok elhúzódni tőle, de nem hagyja, erősen szorít magához. Nem értem ezt a hirtelen változást, de végül megadom magam, s viszonzom a mohó csókot. Mintha csak erre várt volna, felkap a karjaiba, hangos lármát csap ahogy mindent lesöpör az asztalról, majd felültet rá, de a csókot nem szakítja meg. Hevességétől a szájába nyögök, kihasználja az alkalmat, és a nyelvével megkeresi az enyémet. Nedves izmaink vad táncot lejtenek a szájüregemben, majd a vadság szép lassan átmegy gyengédségbe. Sehun kezei az oldalamat simogatják, elválik az ajkaimtól, és tekintetünk összetalálkozik. Nem mond egy szót se, de csillogó íriszei elárulják, hogy valami nincs rendben. Két ellentétes érzést látok bennük: aggodalmat és boldogságot. Óvatosan simítok végig az állkapcsán, és egy halvány mosoly ül az arcára. Közelebb húzom magamhoz, lágyan megcsókolom. Viszonozza, kezeim a nyaka köré fonódnak, ő pedig tovább simogat. Tenyerei végigsiklanak az oldalamon, majd le a combomhoz, és falatnyi bugyitól rögtön meg is szabadít. A fülemhez hajol, forró lehelete csiklandozza a bőröm.
- Szeretnéd, ha jobban figyelnék rád? – suttog, tenyere a bejáratomra simul.
Lassan, körkörösen mozog a keze, felsóhajtok, és erősebben kapaszkodok a nyakába.
- Mondd, hogy mire vágysz, és én megteszem – a hangja vágytól fűtött, ami még jobban felizgat.
Egy szót se tudok kinyögni, a gyengéd érintésétől túlságosan hatalmába kerít a bódulat.
- Szeretkezzünk, vagy szexeljünk? – folytatja, közben egyre erősebben nyomja rám a tenyerét. – Esetleg arra vágysz, hogy keményen megdugjalak?
Hogy csinálja ezt? Hogy képes ilyen könnyedén, pusztán a szavaival felizgatni? A testem már most lángokban áll, őrülten megkívántam Sehunt. Az a furcsa érzés megint átveszi fölöttem az uralmat, egyik kezemmel a nadrágjához nyúlok, rámarkolok a férfiasságára, ami már eléggé dudorodik, még a farmeron át is kivehető a teljes formája.
- Nem-nem – megfogja a csuklóm –, most csak én – a hangja szórakozott, mégis határozottan cseng.
Eltol magától, így a tenyereimmel kénytelen vagyok az asztalon támaszkodni. Lassú mozdulattal húzza le a fűző oldalán lévő cipzárt, majd kibújtat az anyagból, és a földre dobja, a bugyi után. Szabaddá vált melleimet kezdi kényeztetni, ajkai a jobb oldalira tapadnak, míg a másikat a kezével veszi kezelésbe. Finoman, körkörös mozdulatokkal masszíroz, a nyelve is apró köröket ír le a bimbóm körül, néha megszívja, amitől hangosabban felsóhajtok. Minden amit tesz, annak látszata van odalent, egyre nedvesebb vagyok, felerősödik a jóleső bizsergés. Szájával keményre szopogatja a mellbimbóm, majd cserél, és a másikkal is ugyan így tesz. Hosszasan elidőzik, mintha csak az agyamat akarná húzni.
- Sehun... – a neve kinyögésével sürgetem.
Tudja, hogy mit szeretnék, mindkét kezével a combjaim külső felét kezdi simogatni, a mellkasomra csókokat lehelve araszol lefelé. Áthalad a két mellem között, egy egyenes vonalon megy egyre lejjebb, egészen addig, ameddig kényelmesen le tud hajolni. A derekát megkímélve leguggol, és a következő csók már a szeméremdombomat éri. Ismét egy hangos sóhajjal reagálok, lábaimat a vállaira teszi, hogy zavartalanul közelebb hajolhasson, tenyerei pedig a combom alatt átnyúlva, a derekam két oldalán pihennek meg. Apró csókokkal lep el odalent, de épphogy hozzám ér. Direkt csinálja. A gyomrom már remeg, türelmetlenül várom, hogy átütőbb érzést okozzon. A lábaimmal húzom még közelebb magamhoz, váratlanul ér, hogy nyelve hegyét a csiklómhoz nyomja. A meglepettségtől és a hirtelen érkező élvezet-hullámtól egy rövid, de éles nyögés szökik ki belőlem. A nyálától sikamlós izma kicsi, de gyors mozdulatokat tesz, fel-le pöckölgeti az idegvégződésekkel teli pontom. Lehunyt szemekkel kapkodok levegő után, még jobban elönt a forróság. Ajkai közé beszívja a megkeményedett csiklómakkom, erőteljesen szívogatja, és a nyelve továbbra se hagyja abba a mozgást. Hangosan felnyögök, szinte már sikoltok, minden izmom megfeszül, és képtelen vagyok mozdulatlanul tűrni az érzést, a csípőmet ösztönösen próbálom még közelebb tolni Sehunhoz. Szüntelenül nyöszörgök, amíg egy hangos cuppanással el nem engedi a gombocskát. A dolgozószobát megtölti a hangos zihálásom, a tenyereimet hátrébb csúsztatom az asztalon, hogy könnyebben megtartsam magam az elgyengült karjaimmal. Sehun kezei ismét a combjaimat kezdik simogatni, és a nyelvével ezúttal mélyen a nyílásomba nyal. A fejemet hátravetve nyögök fel, miközben az ízlelőbimbókkal borított izom fáradhatatlanul mozgolódik bennem. Hosszasan kényeztet, de az idő olyan gyorsan telik, hogy ezt csak másodperceknek érzem. Visszatér a csiklómra, újra beszívja, és már csillagokat látok. Erősen kell koncentrálnom a karjaimra, hogy meg tudjanak tartani, és ne essek hátra, miközben lecsap rám az orgazmus. Visszafojtott nyögések és sóhajok keretében érek a csúcsra, minden egyes porcikám beleremeg a felemelő érzésbe. Kimerülve zihálok, a szemeimet résnyire nyitom, de a mámor ködösíti a látásom. Sehun leveszi magáról a lábaimat, felegyenesedik, és örömittas mosollyal bontogatja le magáról a nadrágját.
- Olyan izgató látni ahogy élvezel – a hangja mélyebb, és ebből tudom, hogy mennyire felizgult.
Egy mozdulattal letolja magáról a farmert és az alsónadrágot, de a bokáján hagyja őket. Szélesebbre nyitja a lábaim, közéjük áll, és merevedésével simogatja a bejáratomat. Alig várom, hogy megtöltsön, de ehelyett megcsókol, nyálában érzem a saját nedvem, aminek nem tudom behatárolni az ízét. Egyszerre édes és savanykás.
- Most nagyon durván megkefélnélek – Sehun vágytól fűtött hangon morog az ajkaimba –, de az lesz, amit te szeretnél.
- Hozzád akarok érni – sóhajtom.
A kezeim azonnal megfogják a pólója alját, és a legnagyobb meglepetésemre felemeli a karjait, hogy levehessem róla. A ruhadarab szintén a földön végzi, de Sehun mosolyának már nyoma sincs, kifejezéstelen tekintettel néz és vár. Tenyereim a vállaira simulnak, élesen beszívja a levegőt, de hagyja, hogy végigsimítsak rajta. Elővigyázatosan ölelem át a karjai alatt, lapockáin állapodnak meg a kezeim. Érzem, hogy feszül, de hagyja magát, és ez jó érzéssel tölt el. Lábaimat a dereka köré fonom, és közelebb húzom magamhoz az arcát.
- Először szeretkezzünk – kéjesen suttogok –, aztán keményen dugj meg.
Fogalmam sincs, hogy miért mondtam ezt, és valószínűleg őt is meglephette a kérésem, mert a reakciója egy hitetlenkedő, meglepett pillantás.

2 megjegyzés:

  1. Az a joleso szenvedes, amit olvasas kozben csinaltam, latni kellett volna. :D Egy szadista vagy, itt abbahagyni a tortenetet. Egy hatalmas szadista. De imadtam nagyon. Azthitten Sehun megint elkuldi ot, es alig mertem tovabb olvasni, de megse. Istenem de imadom, hogy szexcentrikus az egesz. Csak soha ne hagyd abba. ♥

    VálaszTörlés
  2. Igy szenvedtettni egy kedves olvasot... :D
    Ahogy az elozo kedves kommentelo mondana,teee szadista. ��
    Nagyon nagyon tetszik!!! Csak igy tovabb!

    VálaszTörlés